Start   Wie zijn wij   Maattabel   links   Meestgestelde vragen   Contact   Nieuws   Voorwaarden  
 
 
MTF Jeans vof is een klein famillebedrijf. Ontstaan door de grote moeite die wij hadden om voor onze dochter goedzittende spijkerbroeken te vinden. Ze is een echte slanke den.

Als in de winkels de rekken vol hangen met XL en maatje meer. Dan zal het duidelijk zijn dat het een hele uitdaging is om een broek voor haar te kopen. En de slimfit modellen zal je wel denken. Die zijn een smalle versie van een normaal model. Zonder daarbij rekening te houden met het postuur van een kind met een slank figuur.

MTF Jeans heeft daar een andere visie op. Wij baseren onze spijkerbroeken op een smal postuur. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren in eigen beheer spijkerbroeken. Hierdoor zijn wij instaat broeken op de markt te brengen met een pasvorm die aansluit op het figuur van je kind (taille,heupwijdte en lengte) Aan de visie ontlenen wij onze naam. MTF staat voor Made To Fit, gemaakt om goed te zitten. 

Onze kinderjeans vallen smaller en iets langer. Onze oplages zijn gelimiteerd, dus de spijkerbroeken zijn exclusief tegen betaalbare prijzen. Gratis verzending binnen Nederland. 
 
info@mtfjeans.nl

MTF Jeans Vof te Almere,
Kvk nummer te Almere: 39077431
Bank nummer ING  : 9143991
BTW nummer: 821029411B01